Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μαριγούλα
Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα

Περιγραφή
Η "Μαριγούλα" είναι ένας κρυμμένος θησαυρός στον Πολύγυρο. Είναι ένα οικογενειακό εστιατόριο που βρίσκεται κοντά στο παλιό Δημαρχείο, ένα από τα παλαιότερα στο Πολύγυρο και λειτουργεί από το 1971. Διατίθεται για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο σε ευχάριστο οικογενειακό περιβάλλον. Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και λιχουδιές από όλη την Ελλάδα που ετοιμάζονται με συνταγές που τιμάνε την παράδοση και συμπληρώνουν μια επίκαιρη αφή.

Μουράγιο
Παραδοσιακή ψαροταβέρνα

Περιγραφή
Από παλιά, όταν άραζαν τα καΪκια, αφού τίναζαν και έπλεναν τα δίκτυα μετά από μια κοπιαστική νύχτα, ο μάγειρας ετοίμαζε το φαγητό για τους αποκαμωμένους ψαράδες.
Το Φαγητό πάντα νόστιμο, μαγειρεμένο με τον παραδοσιακό τρόπο! Αυτή την παράδοση προσπαθούμε να την διατηρήσουμε εδώ και χρόνια και με πολλή μεράκι και αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών, να σας προσφέρουμε τους καλύτερους μεζέδες, τα καλύτερα φαγητά τις καλύτερες τιμές μαζί με την αξεπέραστη ελληνική φιλοξενία.