Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Dancing Clubs
Στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής υπάρχουν clubs που κάθε καλοκαίρι σφίζουν από κόσμο. Η Καλλιθέα βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη και αυτό δίνει σε όλους τους εσσαλονικείς αλλά και οχι μόνο την δυνατότητα να κάνουν το μπάνιο τους στις εξαιρετικές παραλίες αλλά και διασκεδάσουν στα ποικίλα clubs. Κάποια από τα πιο γωστά και πολυσύχναστα
clubs της Καλλιθέας είναι το Angels, το Pearl και το Aqua. κάθε ένα ξεχωριστά από αυτά τα νυχτερινά μαγαζιά έχει τον δικό του χαρακτήρα. Η διακόσμηση τους είναι διαφορετική αλλά μοναδική.
Bars
Mια μεγάλη ποικιλία από ψητά κρεατικά, σαλάτες για όλα τα γούστα, κλασικά συνοδευτικά και πλειάδα γλυκών οι μοναδικές βραδυές barbeque αποτελούν το σημείο συνάντητης για όλους τους φιλοξενούμενους μια φορά την εβδομάδα.